Jadłospis
- Po19. 05.
- Śniadanie-PŁ.CHERIOS NA MLEKU(1,7)
-PIECZ.MIESZ.Z MASŁEM(1,7)
-KRAKOWSKA
-POMIDOR - Obiad-PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM(1,3,7,9)
-KASZA BULGUR(1)
-OGÓREK ZIELONY
-JOGURT PITNY(7)
-HERBATA OWOCOWA - Przekąska-SEREK WANILIOWY(7)
-GRUSZKA
-HERB.Z CYTRYNĄ - Wt20. 05.
- Śniadanie-KAKAO(7)
-PIECZ.MIESZ.Z MASŁEM(1,7)
-HUMUS Z CIECIERZYCY(3)-WYRÓB WŁASNY
-SZYNKA
-RZODKIEWKA.
-SZCZYPIOR - Obiad-Z.KRUPNIK(1,9)
-PIEROGI Z SEREM BIAŁYM I MUSEM TRUSKAWKOWYM (1,3,7)
-NAPÓJ MIODOWO-CYTRYNOWY - Przekąska-MUFINKI BANANOWE(1,3,7)-WYRÓB WŁASNY
-HERBATA Z CYTRYNĄ - Śr21. 05.
- Śniadanie-PŁ.OWSIANE NA MLEKU(1,7)
-PIECZ.MIESZ.Z MASŁEM(1,7)
-LUNCHEON MEAT
-OGÓREK ZIELONY - Obiad-KOTLET MIELONY(1,3)
-ZIEMNIAKI
-SUR.Z MŁODEJ KAPUSTY Z KOPERKIEM
-BANAN
-KOMPOT - Przekąska-BLOK CZEKOLADOWY(1,7)-WYRÓB WŁASNY
-ARBUZ
-HERBATA Z CYTR.I MIODEM - Cz22. 05.
- Śniadanie-KAWA INKA NA MLEKU(1,7)
-TOSTY Z SZYNKĄ I SEREM(1,7)
-POMIDORKI KOKTAJLOWE - Obiad-KURCZAK W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM(1,9)
-RYŻ BIAŁY
-KUBUŚ MUS
-HERBATA OWOCOWA - Przekąska-KULE SEROWE(1,3,7)
-JABŁKO
-HERBATA Z CYTR. - Pt23. 05.
- Śniadanie-KASZKA KUKURYDZ. NA MLEKU(7)
-PIECZ.MIESZ. Z MASŁEM(1,7)
-KAZIUK
-PAPRYKA - Obiad-RYBA W GLAZURZE(4)
-ZIEMNIAKI
-SUR.CHIŃSKA
-JABŁKO
-KOMPOT - Przekąska-BUŁKA Z DŻEMEM(1,3,7)
-MIX OWOCÓW
-HERBATA .Z CYTR. - So24. 05.
- Nieczynna
- Ni25. 05.
- Nieczynna